ylvwes

Fotoutmaning dag 22: Mitt beroende
 
Okej, det här är en screenshot och inte ett riktigt foto, men det visar ju tydligt mitt så kallade "beroende" i alla fall. Jag älskar att spela The Sims och har gjort det i typ 15 år.
 


Jasmine

Jag ser att du har talang för att skapa karaktärer. :)

Själv är man galet förtjust i The Sims 2. Trean tilltalade inte mig och senaste versionen har jag inte gett en chans. The Sims har liksom för dig varit ett kärt inslag i mitt liv större delen av mitt (än så länge relativt korta) liv.

Svar1: Tack för dina ord till mitt inlägg om rädsla för fulhet.

Svar2: Ja, te är gott och tur är väl det med tanke på de avslappnande effekterna som en kopp kan ge. Dock är jag väl medveten om den stress du beskriver, den som inte ens kan botas med te... Jag antar att det bara är att försöka fortsätta ändå. Vilka medel tar du till mot stress, när inte ens te hjälper? :)

Kram

Svar: Haha, tack :) Försöker lägga ner ganska mycket tid på alla karaktärer.
Jag gillade verkligen Sims 2 med alla expansioner och Sims 3 var också väldigt roligt, men nu kör jag i princip bara Sims 4. Det är roligare nu med ett par expansioner, i början var det ganska segt eftersom det inte fanns så mycket att göra med simmarna förutom att socialisera.
The Sims Medieval är också kul, har du testat det?

För att stressa ner brukar jag spela just Sims, även om för mycket dataspelande ger huvudvärk. Träning hjälper också, men bara för stunden tyvärr.
ylvwes

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress