ylvwes

GRL PWR

 
Jobbade ett morgonpass på webben i går och kände mig extra peppad i min grymma tisha från NA-KD som jag fick hem förra veckan. Kjolen är från H&M och halsduken från Indiska. Notera mitt halv rödsprängda öga på bilden längst upp, haha! Jag är verkligen ingen morgonmänniska, men jag gillar mitt jobb och dagen blir roligare (och piggare) med smink och en snygg outfit.
 
Xoxo
 
Fearless favorites from Sephora
 
Alltså ni anar inte hur många gånger jag försökt få snygga bilder på dessa produkter. Highlightern är nästan helt omöjlig, haha. Men nu vågar jag i alla fall visa vad jag köpte på Sephora i Göteborg förra helgen.
 
Det går inte att ha för många röda nyanser till sina läppar, så läppglansen och läppstiftet från Kat von D kommer att få en given plats i sminkhyllan. Eyelinern är fierce och highlightern ger ett superfint glow.
 
Måste verkligen skärpa till bilderna i framtiden, men jag är så otålig och inte tillräckligt kräsen när det kommer till min egen blogg, tyvärr. Men jag jobbar på't!
 
Xoxo
 
Bathroom necessities
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Sminkspegel HÄR / 2. Penselhållare HÄR / 3. Ljus HÄR / 4. Sminkbord HÄR / 5. Paper box HÄR / 6. Organizer HÄR / 7. Smyckesträd HÄR / 8. Lipstick holder HÄR

Jag önskar att jag hade en bra plats för en riktigt fin sminkspegel, för att inte tala om ett sminkbord. Smart och schysst förvaring får en ju dock alltid plats med och eftersom jag fyller på sminkhyllan med jämna mellanrum behöver jag snart investera i ett nytt sminkställ.
 
Varsågod för inspo. Happy friyay!
Xoxo