ylvwes

StyleTone april edition

Har äntligen fått hem min första box från StyleTone som är en skönhetsbox med fem produkter i fullstorlek som alla dessutom är cruelty free! Det ska bli så kul att få pröva många nya märken. Jag kan också tala om att boxen är sjukt prisvärd. Betalade strax över 200 kronor och en foundation som ni ser ovan kostar 450 kronor. Allt handlar ju såklart inte om priset, men med tanke på att det inte är "travel size" eller teststorlek på produkterna så känns det ju som ett riktigt kap!
 
Jag har än så länge bara hunnit testa highlightern och den ger ett riktigt fint glow. Extra plus för att den dessutom är helt vegansk! Med boxen följer ett litet häfte med produktbeskrivning (finns även på hemsidan) och symboler så att en enkelt kan se om produkten är vegansk eller utan parabener till exempel.
 
Är såklart såå nyfiken på att testa silikonsvampen, den verkar sjukt smidig att rengöra åtminstone, haha!
 
Xoxo
 
New shades


Solglasögon - Kollage
 
 
 
 
Sponsrat inlägg
 
Sol, sol, vi behöver dig, sol, sol, kom och värm upp mig! Ungefär så går tankarna just nu. Tänker också på vad jag ska satsa på för solglasögon nu till våren och sommaren. Är väldigt sugen på ett par med runda bågar, coolt och trendigt. Kommer bli ett och annat besök på Zalando de närmaste dagarna.

Xoxo


Favoriter från JFR
 
 
 
 
 
JFR har mid season sale just nu och jag redan har hittat en del favoriter. Så himla passande att lönen trillade in i dag. Mycket smink, såklart, men det är alltid kul att fylla på necessären och smink tar ju faktiskt inte så värst mycket plats. Blev även sugen på att shoppa kläder, men jag borde ju rensa garderoben först, hehe.
 
 ~ Inlägget innehåller affiliatelänkar ~