ylvwes

New in: Sugar & Spice

 
Alltså, kolla vilka härliga godbitar som kom hem till mig förra veckan. Älskar verkligen den stora paletten (Sugar & Spice) från Makeup Revolution som gör kinderna fräscha och rosiga. Pigmenteringen är faktiskt riktigt bra och färgerna poppar utan att jag känner mig som en clown.
 
Har hunnit testa en av de glittriga ögonskuggorna från Wet N Wild också (silver) och den ger ett härligt skimmer. Synd att jag har lila hår just nu, annars skulle jag typ ha kastat mig över den röda varianten, men den får vänta några veckor.
 
Beställde allt från Cocopanda som kan bli ett nytt beroende, haha. Fick nämligen ett nytt paket från dem senast i dag. Var nämligen tvungen att klicka hem en guldig ögonskugga och tre andra välbehövliga produkter.
 
Just nu laddar jag för fullt för Black Friday som sammanfaller väldigt bra med lönen. Hoppas på att göra en hel del fynd, men ska försöka att inte gå helt bananas. Måste ju ha råd med hyra, mat och julklappar.
 
Xoxo
 
Shoppingtips: Makeup Revolution
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Ögonskuggspalett HÄR / 2. Fixing Spray HÄR / 3. Mascara HÄR / 4. Ögonbrynsset HÄR / 5. Rouge HÄR / 6. Eye Shadow Primer HÄR / 7. Borstset HÄR / 8. Läppglans HÄR / 9. Läppstift HÄR / 10. Ögonskuggspalett HÄR

Tänkte passa på att tipsa om ett realtivt nystartat beauty brand från Storbritannien, Makeup Revolution. Prisvärda produkter som inte är testade på djur. Gillar borstarna och har precis klickat hem en palett med rouge i olika nyanser, så pepp! Härnäst är jag sugen på någon av de stora paletterna med härliga ögonskuggor.

Xoxo

 
Vinterland

Ett vykort från förra fredagen när jag var på väg till jobbet för en rolig utbildningsdag. Tyvärr verkar det som att det blir mildare väder redan på söndag. Typiskt. Jag som älskar snö och kyla (när det är vinter).
 
I kväll ägnar jag mig åt nätshopping och fotboll. Hoppas att Sverige gör en bra insats mot Frankrike.
 
Resten av helgen bör också bli lugn, eftersom jag känner mig förkyld (igen). Har dock preparerat med en kur Day Nurse från det brittiska apoteket. Det är en riktig räddare i nöden!
 
Xoxo