ylvwes

Upptäcktsfärd i Spotify
Onsdag! Yeay! Long time no see, som vanligt nu för tiden. Men i dag blev jag sugen på att tipsa om några schyssta album som jag upptäckt i år. De är inte från 2018 men hey that's ok! Det är fyra album som gör gott för själ och öron, helt enkelt. Lyssna och njut!
 
 
 
 
Månadens treat
(null)
 
(null)
 
(null)
 
När jag fick lön i slutet av januari klickade jag hem en del nytt från Lyko med fokus på ansiktet, med undantag för nagellacket från Lumene. Jag är väldigt nyfiken på att testa Glow Foundation och tänker att den passar riktigt bra till festligare tillfällen, men varför inte piffa upp en tråkig tisdag med glow? 
 
Hittills har jag hunnit testa Bamboo Charcoal Sheet Mask African Black Soap från Kiss New York som jag gillade väldigt mycket. Ansiktet kändes rent och fräscht efter drygt 20 minuter. Jag brukar ofta passa på att ta ett bad när jag lägger en sheet mask. Nackdelen är att jag inte kan använda mina glasögon medan jag kollar på serier, haha, men det är det värt.
 
Jag har också använt Clear Skin Mud Boosting Facial Mask från Indy Beauty som är Therese Lindgrens veganska märke. Masken doftar gott och är verkligen uppfriskande för ansiktet! Den är smidig att inkludera i den vanliga hudvårdsrutinen, eftersom den bara ska sitta i drygt fem minuter. Det är lite bökigt att få bort alla rester av masken, men jag brukar ta en bomullspad och torka bort det som blir kvar efter att ha tvättat med vatten.
 
Xoxo


~ Inlägget innehåller affiliatelänkar ~