ylvwes

Shopping med bonus

via GIPHY

Innan jag blev medlem i Refunder tänkte jag såklart på vad sjutton som är haken, det är ju för bra för att vara sant. Nu känner jag mest "varför blev jag inte medlem tidigare?!" haha. För mig som shoppar mycket på nätet är det inte svårt att få bra återbäring.
 
När du shoppar online via Refunder får du riktiga pengar tillbaka även om du handlar på rea – schysst! Det finns över 661 butiker att välja mellan, så vad väntar du på? Shop 'til you drop!
 
Om du använder den här länken när du genomför ditt första köp för minst 100 kr så får både du och jag 50 kr i bonus. Yeay!
 
Xoxo
 
Money talks

via GIPHY

När du egentligen måste spara pengar men din favoritbutik har extra rabatt på rean.

via GIPHY

När du tror att ligger bra till med månadens budget och din sambo eller kompis påminner dig om att du är skyldig hen pengar.

via GIPHY

När det är lördag kväll och alla kompisar är ute på krogen och du jobbar hela helgen.

via GIPHY

Efter att du betalat alla räkningar och känner dig duktig för att du har fört över en stor summa till sparkontot och sedan "råkar" gå in på Sephora.

via GIPHY

När det är dagen före löning och din kompis frågar om du vill gå ut och ta ett glas vin.

via GIPHY

När du följde med ut på krogen dagen före löning och klockan till slut passerat midnatt.

Starkare träningspepp

This post contains adlinks from Adviral


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

Jag ville typ springa till gymmet så fort jag såg de här träningskläderna. På riktigt. Har tyvärr dragits med en envis förkylning (eller vad det nu kan vara) hela sommaren och har inte riktigt kunna hålla i gång, men nästa vecka börjar jag med pole dance igen och då ska jag bara vara frisk. Punkt.