ylvwes

Queen Ladgerda

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

I dag vill jag lyfta fram en ny favoritkaraktär, nämligen Ladgerda Lodbrok (spelad av Katheryn WInnick) från Vikings. Hon är tuff, modig, vacker och smart, en grymt bra förebild. Hon är duktig på att slåss och samtidigt en tålmodig mamma. När hennes man (spoiler alert) Ragnar är otrogen mot henne och gör en annan kvinna på smällen tar hon sitt pick och pack och drar. Way to go!

Har bara hunnit till början av säsong två av Vikings, så vet ännu inte vart hon har tagit vägen, men det ska bli intressant att följa fortsättningen. Go Ladgerda!

 
I would say yes to that dress
 
 
 
 
I New York besökte jag och mamma The Metropolitan Museum och precis då hade de en utställning med typ de vackraste klänningar jag sett. Skojar inte! Ni ser ju själva. Klantigt nog hade jag glömt batteriet till min systemkamera hemma i Sverige, så jag fotade med mobilen hela resan. Oh well, tur att jag kan spara mentala minnen, haha.
 
Busigt sommarfräsch
För ett par veckor sedan fick jag hem en efterlängtad beställning. Jag är supernöjd med både läppglanset från NYX och min fejkbränna från St. Tropez. Finns att köpa hos till exempel Kicks, Feel Unique och Eleven.
 
Två kompisar tipsade mig faktiskt helt oberoende av varandra om att fixa brännan med samma lotion, så jag tänkte, varför inte? Jag är väldigt nöjd och tycker att den gav resultat bara efter en smörjning. Jag smörjer ungefär varannan dag och har den även i ansiktet ibland, vilket förmodligen inte är att rekommendera om du har extra känslig hy. Jag har dock klarat mig fint hittills.
 
Tänk på att skrubba hela kroppen innan du "busar". Använd gärna en bodylotion innan, speciellt på armbågar och knän som brukar vara extra torra områden.
 
Vad gäller läppglanset är det en stark färg som håller länge! Jag måste dock vara noga med att skrubba läpparna innan, eftersom de är så torra. Färgen blir liksom snyggare på släta läppar.
 
Det var dagens skönhetstips.
 
Xoxo