ylvwes

Målsättning 2018
(null)
 
Jag tror att nyårslöften kan vara lika motiverande som stressande. Det är alltid bra att ha mål i livet, men att lova någonting är ibland lättare sagt än gjort. Därför har jag valt att sätta upp en målbild i stället för löften det här året. En del av dem kommer jag att hålla för mig själv, men en del av kakan delar jag gärna med mig av.
 
Mål 2018
 
Gå upp till nivå 4 i pole fitness
Fortsätta att följa en i princip helt vegetarisk kost
Minska inköp av kläder och skönhetsprodukter
Rensa garderoben och hemmet ordentligt på sådant jag inte använder och inte behöver
Läggdags senast klockan 22 åtminstone en dag i veckan
Klara fem stycken ordentliga armhävningar i rad på fötterna
Undvika kakor, chips, godis och liknande när det inte är helg (men inte få dåligt samvete över att äta en bulle mitt i veckan)
Promenera på lunchen varje arbetsdag som spenderas på kontoret
Boka två utlandsresor
Använda nagellack varje veckaLaga en ny maträtt varje månad
Ganska enkla saker, egentligen, men det är ju det som är nyckeln. Det ska inte vara allt för besvärligt. Efter några veckor kommer det att bli en vana och efter ett par månader kan jag öka ribban och svårighetsgraden.
 
Xoxo
 
Lyster, glans och glitter
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Gott nytt år! Kanske ska göra ett försök att börja blogga igen? Saknar det ibland, trots att jag inte har tusentals läsare.
 
Jag har såklart hunnit fylla upp badrumsskåpet och sminkhyllan rejält sedan sist, men snart är det hög tid för en paus vad gäller shopping. Det är egentligen inte speciellt svårt, men jag behöver motivation i form av ett tydligt mål för hur pengarna i stället skulle kunna spenderas, som till exempel att köpa en bostadsrätt eller en resa.
 
Hur som helst. Jag är fullkomligt nöjd med mitt nuvarande utbud av smink och skönhet, har byggt upp ett riktigt fint lager. Jag har suktat väldigt länge efter paletten från Elf med riktigt fina läppfärger som är både mjukgörande och hållbara. Läppglittret från Isadora testade jag på nyårsafton tillsammans med en av färgerna från paletten och det glittrade faktiskt hela kvällen och natten.
 
Ska försöka bli bättre på att använda läppstift och läppglans även i vardagliga sammanhang. Hur svårt kan det vara?
 
Xoxo