ylvwes

Back to business
Jag har varit förkyld mest hela veckan hittills. Speciellt mina ögon har varrit irriterade och rinniga, i onsdags såg det ut som om jag gråtit hela dagen. Men jag har jobbat som webbredaktör igen, vilket är grymt kul! Det gick ganska snabbt att "komma in" i allt igen, även om mycket är nytt och jag behöver komma upp lite i tempo. Nu känns det mycket bättre att "ta helg" igen också när jag faktiskt jobbat.
 
Det känns sjukt tråkigt att jag inte kunnat träna pole dance (och inte någonting annat heller) men får ta igen det nästa vecka. Jag blir så j-vla rastlös av att inte få utlopp för min energi, till och med när jag är sjuk, haha.
 
I kväll är jag ensam hemma och ska dega framför Netflix, typ. Tänkte spela The Sims också eftersom jag knappt orkat sitta vid datorn hemma på grund av rinnande ögon så fort minsta lilla ljus funnits i närheten, haha. Det är så skönt att vara själv vissa kvällar, även om det är roligare när Jonas är hemma såklart.
 
I morgon blir det födelsedagsfest och jag ska göra mitt bästa för att vara ännu piggare så att jag orkar ha kul hela kvällen.
 
Xoxo
 
Dagens detalj

Jag hittade det här fina fatet på Lagerhaus för ett par dagar sedan. Ynka 30 kronor kostade det faktiskt, givet köp som passar perfekt på köksbordet.

Bästa bullen

Semlor är ju en av de bästa sakerna med vintern, eller hur?! Har bara ätit två hittills i år, men jag jobbar vidare, haha. Helst vill jag ha mycket grädde och bara en liten klick mandelmassa. Mums!