ylvwes

Hej hej livsråd

via GIPHY

Det är okej att vara avundsjuk på vad andra har, men – låt aldrig avundsjukan ta över dina egna ambitioner och kväva driften att själv åstadkomma stordåd. Avundsjuka kan vara en morot, men är såklart inte sunt i längden.


via GIPHY

Och du, tänk på att det finns åtminstone en person i världen som är avundsjuk på någonting du har eller har gjort. Om någon klankar ner på dig är avundsjuka ofta en stor anledning. Haters gonna hate.

via GIPHY

Livet blir roligare av att dansa! När och var som helst (typ). Go for it!

via GIPHY

Unna dig! Mat, shopping, resor, allt som är kul och braigt! Men unna dig med måtta. Det är inte kul att vara pank och samtidigt är det ju ganska tråkigt att bara lägga pengar på hög. Efter att du betalat hyran och alla räkningar är det helt okej att äta lunch ute, fika med en kompis, köpa ett par skor och gå på bio. Eller varför inte boka en spontan resa till din favoritstad?!


via GIPHY

Sluta klanka ner på dig själv! Okej, ibland gör du riktigt dumma grejer och tar dåliga beslut, men efter att du har pratat ut om situationen med en kompis eller partner så måste du gå vidare. Gör om, gör rätt. Vem vet, en vacker dag kanske du kan skratta åt dig själv i stället?

via GIPHY

Visa känslor! Är du arg, glad, ledsen, förbannad, kär eller nervös? Visa känslor! Du behöver inte flippa ut varje gång, men det är gött med ärlighet så låt omgivningen veta vad du känner. Känslor är awesome! Det är sjukt irriterande att vissa inte pallar att folk är öppna med sina känslor. Skäms på er!

 

Dare to go bare
Vero Moda FLORA Shorts black / Franklin & Marshall Jeansshorts vintage hibiscus / Even&Odd Shorts white / Superdry STACKER VOLLEY Shorts dark marl / One Teaspoon BANDITS Jeansshorts blue / One Teaspoon BANDITS Jeansshorts wilde / New Look REGINA Shorts black patt / Bik Bok KARMA Shorts grey

Hallå hallå nu är det sommar! Och jag har sedan länge plockat fram alla mina shorts. Snyggast är kanske att matcha med en enkel vit t-shirt men det ärligt talat ganska tråkigt också (men grymt praktiskt och stilsäkert). Jag satsar nog allra helst på en mönstrad topp eller en vit spetsblus. 
 
Xoxo
 
PS. Glöm inte solskydd på spirorna!
 
 
Tio frågor

Har du några sommarplaner?

Jobba, umgås med vänner och njuta av livet.

Vilket är ditt drömresemål och varför?

Hawaii! Det verkar vara en avslappnande och välkomnande plats med skönt (varmt) klimat. Har velat åka dit sedan jag var tonåring.

Vilket är ditt favoritmärke och varför?

Just nu The Body Shop eftersom deras produkter är effektiva, prisvärda, miljövänliga(re) och snälla mot djuren.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?

Mitt hår och att jag är rolig och smart.

Vart shoppar du helst på nätet?

Oftast handlar jag hos CDON och H&M, men gillar (såklart?!) också Zalando med sitt stora utbud.

Vilka appar använder du mest?

Instagram, Snapchat, Messenger och Spotify. Spanar gärna in Veckorevyn också, som numera faktiskt finns som app och har nyligen upptäckt Readly.

Vad önskar du att du vore bättre på?

Att "släppa saker". Vill sluta grubbla och älta så himla mycket.

Vem sms:ade du senast och vad skrev du?

Jag sms:ade Kim, men vad jag skrev är faktiskt hemligt.

Om du vann en miljon, vad skulle du göra för pengarna?

Resa! Och köpa en bostadsrätt.

Vilken film eller serie skulle du vilja leva i?

Svårt val, men jag skulle vilja vara kompis med Abby och Ichabod i Sleepy Hollow.

Vilken är din favoritmiddag?

En middag tillsammans med min pojkvän.