ylvwes

Greetings from New York

Nu har vi varit ett par dagar i det stora äpplet och I love it! I dag (lördag) har vi besökt Frihetsgudinnan, varit på Ellis Island och i Empire State Building. Råkade göra av med mycket pengar på Century 21 också, hehe. 

Xoxo


Summer beauty essentials
Tisdagar är i regel veckans tråkigaste dag, men desto större anledning att grotta ner sig i fina skönhetsprodukter. Jag är riktigt nyfiken på masken med ekologisk arganolja, som fungerar för både hår och ansikte. Huden ska bli ren och jämn och få lyster, medan håret blir synbart mjukare och vackrare. Toppen!
 
Nyfiken på de andra produkterna? Klicka på länkarna under bilden.
 
Shoppingsugen? Om du uppger BLOGFAME25 får du 25 % rabatt på hela din order.
 
Tummen upp för att så många av produkterna från Yves Rocher innehåller ekologiska och organiska ingredienser som är snälla mot människor och natur.
 
Xoxo


I wanna be a part of it

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Jag kan knappt fatta att jag och mamma åker til New York på torsdag. Helt galet och kul. Har börjat packa och känner att jag har läget under kontroll, men kommer ha svårt att sova på onsdag, haha.

Men i dag har jag massor att fixa, så har inte tid att sitta vid datorn länge till. Ska snart iväg till gymmet, sedan måste jag stryka, packa lite till, bli sminkad på The Body Shop och i kväll blir det dejt med Jonas.

Tjingeling!