ylvwes

FRIYAY (animal edition)
Äntligen fredag! Oavsett hur mycket jag jobbar eller är ledig så är ju fredag trots allt alltid fredag. Det är en härlig känsla i luften på fredagar, speciellt på jobbet, haha. Folk är ofta ganska avslappnade, lite övertrötta och på gôtt humör. Det märks redan på morgonmötet att det är fredag.
 
I dag har jag jobbat som reporter och hade förväntat mig ett "mysigt" reportage med gulliga djur. Vi skulle nämligen på presskonferens i Mariebergsskogen, eftersom de hade någonting nytt att berätta. Det visade sig vara att djuren ska flyttas från Mariebergsskogen efter nästa sommar, så vi hade helt plötsligt en stor nyhet. Tråkigt besked för många, men härligt att få upp lite nyhetspuls. Typisk situation när en jobbar inom journalistik. Här kan ni läsa hela artikeln om ni vill.
 
Nu checkar jag ut från arbetsdagen och sätter mig i bilen söderut. Ska köra nästan ända till Göteborg och sova över hos svärföräldrarna. I morgon hämtar jag Jonas på flygplatsen och sedan är det bara att börja ladda upp inför bröllopet. Kul!
 
Ett tips förresten till er som gillar att göra kollage på ett smidigt sätt är att kolla in Picmonkey som är delvis gratis.
 
Trevlig helg!
 
Xoxo


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress