ylvwes

Hej hej livsråd

via GIPHY

Det är okej att vara avundsjuk på vad andra har, men – låt aldrig avundsjukan ta över dina egna ambitioner och kväva driften att själv åstadkomma stordåd. Avundsjuka kan vara en morot, men är såklart inte sunt i längden.


via GIPHY

Och du, tänk på att det finns åtminstone en person i världen som är avundsjuk på någonting du har eller har gjort. Om någon klankar ner på dig är avundsjuka ofta en stor anledning. Haters gonna hate.

via GIPHY

Livet blir roligare av att dansa! När och var som helst (typ). Go for it!

via GIPHY

Unna dig! Mat, shopping, resor, allt som är kul och braigt! Men unna dig med måtta. Det är inte kul att vara pank och samtidigt är det ju ganska tråkigt att bara lägga pengar på hög. Efter att du betalat hyran och alla räkningar är det helt okej att äta lunch ute, fika med en kompis, köpa ett par skor och gå på bio. Eller varför inte boka en spontan resa till din favoritstad?!


via GIPHY

Sluta klanka ner på dig själv! Okej, ibland gör du riktigt dumma grejer och tar dåliga beslut, men efter att du har pratat ut om situationen med en kompis eller partner så måste du gå vidare. Gör om, gör rätt. Vem vet, en vacker dag kanske du kan skratta åt dig själv i stället?

via GIPHY

Visa känslor! Är du arg, glad, ledsen, förbannad, kär eller nervös? Visa känslor! Du behöver inte flippa ut varje gång, men det är gött med ärlighet så låt omgivningen veta vad du känner. Känslor är awesome! Det är sjukt irriterande att vissa inte pallar att folk är öppna med sina känslor. Skäms på er!