ylvwes

Inredningsfavoriter just nu
 
 
Inför varje årstid blir jag sugen på att göra om hemma, men det slutar ofta med att jag bara ändrar några små detaljer. Det brukar faktiskt räcka för att det ska kännas nytt och fräscht.
 
Ljus och plädar i all ära, nu är jag sugen på andra detaljer (som inte brinner upp, haha). Marmor är fortfarande hett och jag bara älskar soffbordet från Royal Design. Det är så himla fint med sina detaljer i guld, eller hur? Tänkte att ljusstaken passar till, med vita eller kanske svarta ljus.
 
Annars är rött en färg jag gärna vill få in i mitt hem och för en skönhetsjunkie som jag passar det ju perfekt med ett läppstift. Det finns i andra färger också, men jag blev genast förtjust i denna röda nyans. Synd att jag inte kan använda det på riktigt. Bredvid det snygga glaset med röda detaljer skulle läppstiftet kunna stoltsera i ett vitrinskåp.
 
Blommor är förresten trendigt i höst och inte bara på kläder. Jag tycker att söta tekoppar (och kakfat) passar året runt. Tänker på brittiskt afternoon tea och vill genast sätta i gång att baka småkakor att fylla fatet med. 
 
I köket skulle jag placera tavlan med måttenheter. Praktiskt. Mönstret finns faktiskt till kökshanddukar också, så nu behöver du (typ) aldrig mer googla när du ska baka.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress